Lachworkshop

Lachen is gezond, dat weet iedereen. Het verbetert de bloedsomloop en zorgt dat het lichaam endorfine (‘het feel good hormoon’) aanmaakt. Daarnaast stimuleert het de productie van de hormonen serotonine en dopamine, die zorgen voor vermindering van stress. Lachen verbindt mensen en..... lachende mensen komen positiever en aantrekkelijker over. Genoeg reden om de Lachworkshop te volgen. 

Programma

In de lachworkshop maken we gebruik van eenvoudige bewegings- en ademhalingsoefeningen. Het programma bestaat uit een introductie, warming –up en diverse speelse oefeningen om een heerlijke aanstekelijke lach op te wekken. Tot slot volgt een korte ontspanning. In het begin kan het voor sommige mensen even wennen zijn, maar door elkaar aan te kijken wordt je enorm gestimuleerd en ga je vanzelf mee in de stroom en krijg je er steeds meer plezier in.

Voordelen van de Lachworkshop

  • brengt je ontspanning, rust en helderheid, 
  • vermindert angsten en depressieve gevoelens
  • brengt heelheid in jezelf en zo meer liefde en harmonie in je leven

Een lachworkshop duurt gemiddeld een - tot anderhalf uur en zorgt er voor dat je weer opgeladen, blij en vol energie verder kan gaan.

Maak je teamuitje, vrijgezellenfeest of familiedag helemaal compleet met een arrangement lachen 

Tevreden en voldaan (een van de vele recensies)

De eerste 5 minuten waren we (11 van de 13) afwachtend. Achteraf was iedereen erg positief, omdat jij (Ellen) in die eerste fase een onderbouwing gaf voor het verdere verloop. De groepsfoto na de inleiding kenmerkte zich dan ook door wat gemaakte glimlachjes.

 De oefeningen, een complete verrassing, lieten iedereen de remmen losgooien. We schaamden ons in het geheel niet meer voor de rare gebaren, die we naar elkaar toe maakten. De foto’s aan het eind spreken dan ook boekdelen hoe we ons voelden: vrij, blij en uitgeput. Maar VOLDAAN.

De rest van ons feestweekend hebben we ons rot gelachen, waarbij oefeningen vele malen werden herhaald.

 De workshop was het meer dan waard!

 Gerda en Walter (50 jaar getrouwd)

Lachen op de werkvloer

Al meer dan 500 bedrijven zijn u voorgegaan: IBM, AT&T, Lockheed Aircraft, Kodak, Ford Motor Company, General Electric, Southwest Airlines, Bank of America, en vele anderen. Zij hebben 'humor' ingevoerd als een instrument om het moreel te verhogen

Lees meer over lachen op de werkvloer

Lach met John Cleese

“De Lachworkshop was erg leuk als vrijgezellenactiviteit. Met name voor de bruid was het lachen en werd de groep meer een geheel. Dat werkte ook door gedurende de rest van de dag.
Deze workshop was erg verrassend en plezierig. We hebben genoten.”

Dorette