Lachen op de werkvloer

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat lachen op de werkvloer de stress helpt oplossen/verminderen en  dat de arbeidskrachten zich blijer, energieker én gemotiveerder opstellen. Goed voor een luchtige introductie van een congres of teambuiling activiteit. Maar ook een uitzonderlijk middel van ondersteuning bij veranderingsprocessen. Het kan natuurlijk ook als vrolijke noot tijdens het personeelsfeest. Wat u ook kiest, het is zeker heel origineel.

Lachen als arbeidsvitamine

  • Lachen verstevigt het groepsgevoel
  • Lachen neemt spanningen op de werkvloer weg
  • Lachen verbindt mensen en leidt tot een betere communicatie 
  • Lachen verhoogt en stimuleert de creativiteit

De lachworkshop is een groepsactiviteit waar iedereen aan kan deelnemen. Er is geen enkele voorkennis of enige lichamelijke conditie vereist. Niemand hoeft aan de kant te staan. Lachen is dus leuk en gezellig voor iedereen. Informeer naar de mogelijkheden voor uw werkomgeving en laat u overtuigen van de voordelen.

Neem contact met me op en ik geef graag een persoonlijke toelichting

Lachen goed voor groepsgevoel

Maak je teamuitje of vergadering verrassend anders en kom lachen met je collega's. Jullie zullen merken hoe ontladend een gezonde lach zal zijn. Het maakt vanzelf een ontspannen sfeer die goed is voor het groepsgevoel. Bovendien leuk te combineren met een lunch of diner op een schitterende locatie aan de Waal.

Lees meer over de mogelijkheden

Voordelen van lachen

“Voor ons was het een heel geslaagde workshop, iedereen was echt super enthousiast. Er ontstond een heus groepsgevoel om er samen iets van te maken. Je deed het erg leuk dus komen we graag nog een terug. Ellen ik wens je veel succes met je workshops en zeg het voort.”

Ineke Heymen